Les obres del Parc de l’Arbreda s’iniciaran a l’abril

Palamós

Data: 14/01/2023

Dos mesos després de l'aprovació del projecte d'obres, la Junta del Govern de Palamós ha aprovat definitivament el pla de modificacions del Parc de l'Arbreda. El següent pas és iniciar la licitació del projecte per poder començar les obres després de Setmana Santa. L'objectiu del consistori és acabar la reforma del parc abans de l'estiu.

La Junta de Govern de Palamós ha aprovat el projecte d'obres ordinàries del Parc de l'Arbreda. Després del procés de redacció, ara ja s'ha aprovat definitivament el pla de modificacions de l'espai. L'inici de les obres arriba després que un grup municipal presentés al·legacions que han estat rebutjades.

El consistori vol iniciar la licitació durant el mes de febrercomençar les obres a l'abril, després de setmana santa. L'objectiu és tenir-les enllestides abans de les vacances d'estiu.

El projecte de les obres contempla tres modificacions del parc. La primera és la construcció d'una grada al llarg de la plaça perquè la gent s'hi pugui asseure. La segona és l'ampliació de l'espai de joc infantil a causa de l'alt ús per part de la ciutadania. Per últim, també volen enderrocar un mur de separació entre el parc i l'aparcament, de la mateixa manera que tiren a terra unes grades de l'antic camp de futbol al carrer Cervantes.
La reforma del Parc de l'Arbreda va ser el projecte més votat del procés de participació ciutadana i el cost de la reforma és de 175.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia