El govern municipal treballa per millorar els equipaments esportius i culturals

Els equipaments esportius i culturals són dues de les prioritats del govern de la Bisbal d'Empordà d'aquí a finals de legislatura. És per això que han explicat que treballen per millorar edificis com el pavelló, el camp de futbol, el teatre i la biblioteca. 

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà treballa per millorar els equipaments esportius i culturals de la ciutat. Si ens centrem en els centres d'esports, una de les grans reclames és la del pavelló. Fa anys que des del Bisbal Bàsquet es reclama un nou pavelló i des del consistori asseguren que ja han començat a treballar, començant per la redacció del projecte. 

És per això que la planificació també preveu millores al pavelló firal i el camp de futbol Pere Plaja, on es vol millorar l'enllumenat. Igual que els equipaments esportius, en els culturals també s'hi faran inversions

En clau cultura, esperen que les Escoles Velles siguin "un pol d'atracció" per a serveis socials, educatius i culturals. També volen que l'edifici de l'ajuntament vell sigui "una porta d'entrada pels serveis municipals".  Uns projectes que, després d'aquest primer any, marcaran la resta de la legislatura a la Bisbal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia