Presenten la línia BUS30 per connectar Palafrugell, Calella i Llafranc a trenta minuts

Palafrugell

Data: 02/07/2024

El treball conjunt de l'Ajuntament de Palafrugell i Moventis Sarfa busca assolir una sèrie d'objectius comuns. D'entre ells, descongestionar el trànsit i el pàrquing en temporada alta, facilitar el transport a visitants i treballadors i deixar-los ben a prop del poble.

Aquesta setmana s'ha posat en marxa la línia de transport públic BUS 30. Un projecte de l'Ajuntament de Palafrugell en col·laboració amb Moventis Sarfa, que busca donar més mobilitat a vilatans i vilatanes i a tots aquells que visiten l'indret.

Ambdues entitats esperen molt bons resultats d'aquest treball amb objectius comuns. D'entre ells, descongestionar el trànsit i el pàrquing en temporada alta, facilitar el transport a visitants i treballadors i deixar-los ben a prop del poble.

Val a dir que els qui van provar el BUS30 el primer dia, ja van quedar ben contents del servei. Ja que són usuaris habituals de la línia i creuen que ja era necessari un canvi en la seva dinàmica.

Per acabar, recordar que els qui ho necessitin poden comprar un abonament de deu viatges a euro per viatge. Amb la intenció que els qui treballen als nuclis costaners del municipi, tinguin un preu públic del viatge al seu abast.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia