Manel Canadell referma la presidència de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro

Manel Canadell referma en una polèmica assemblea la seva presidència de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro, de la que ja ha estat el president aquest últim any arrel de la dimissió de Salvador Giraut.

L'única candidatura presentada que complia tots els requisits ha estat l'encapçalada per l'actual president. Per aquest motiu no s'ha necessitat votació per proclamar aquesta candidatura com la nova junta. Acompanyen a Canadell els socis Joan Diaz, Vito Garcia, Heriberto Limonchi, Sol Calderon, Salvador Giraut, Rocio Aranda, Montse Closas, Albert Sibils, Carmen Cambil, Christian Prat, Lluis Moliner i Imma Masó. 

Després de ser proclamada la nova junta un grup de socis manifestaven la seva discrepància i defensaven que se'ls ha vulnerat en dret de presentar una candidatura i que se senten enganyats per la nova junta. A partir de la setmana que ve els dos grups es reuniran per arribar a un acord i, si no s'hi arriba, es convocaran unes noves eleccions en acabar la temporada d'estiu.

Més enllà de la problemàtica, a la trobada es va aprofitar també per fer un balanç de les activitats realitzades per l'ADEM aquest any com la Botiga al Carrer, la Magic Night o el Platja d'Aro Nadal Shopping, així com de la situació econòmica en la que es troba l'associació i el pressupost del que compten per aquesta temporada 2019-2020.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia