El Bisbal Bàsquet endarrereix l'inici dels entrenaments d'alguns equips

Des d'aquest dijous, al Pavelló Firal de La Bisbal d'Empordà hi ha instal·lat, de manera provisional i excepcional, una empresa de canvis de llunes de vehicles. En aquest espai habitualment s'hi porten a terme activitats esportives com bàsquet o patinatge. Per aquest motiu, el Bisbal Bàsquet ha decidit començar alguns entraments uns dies més tard del previst i reorganitzar el calendari d'inici de temporada. 

A conseqüència dels desperfectes ocasionats per l'impacte de les pedres i del fet que el consistori hagi cedit part del Pavelló Firal a la reparació de vidres trencats de vehicles, el Bisbal Bàsquet ha decidit endarrerir la data d'inici dels entrenaments d'alguns equips de la base. En concret, els 'mini' i 'prebenjamins' començaran a entrenar el dia 5 de setembre, i el projecte de 'Bàsquet a l'Escola' tindrà inici el pròxim 12 de setembre.

 

En una situació com aquesta creiem que cal tenir l'empatia suficient i col·laborar tots al màxim per tal que es pugui disposar d'aquest espai." - Joan Ferrer, director esportiu del Bisbal Bàsquet 

Als dos pavellons bisbalencs - el Vell i el Firal- els cops de les pedres van afectar sobretot a les vidrieres, als canals i al sostre. El que més els preocupa és que torni a ploure abans que els desperfectes s'hagin reparat. Si fins ara les goteres ja eren tema de preocupació, ara encara s'ha agreujat molt més. 

Els tècnics d'urbanisme de l'Ajuntament de La Bisbal van fer les comprovacions dels desperfectes als equipaments esportius aquest mateix dimecres. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia