Ajuda econòmica pel comerç local de Palafrugell

Palafrugell

Data: 23/09/2020

Intervenen: Sílvia Beleña, gerent de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, i Susanna Casademont, presidenta de l'Associació de Comerciants.

Per tal de reactivar el comerç local, greument colpejat per la crisi de la Covid, l’Institut de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell ha impulsat la campanya Palafrugell Comerç. Units amb el comerç. Així doncs, des de l’1 de setembre i fins al 31 d’octubre els ciutadans del municipi han rebut un xec regal, el qual poden gastar en els establiments adherits prèviament a la iniciativa.

Les ajudes proporcionades a les diverses unitats familiars varien entre els 20 i els 80 euros. L’import més elevat va destinat a les persones que es troben en situació d’atur, ERTO o pensió no contributiva. Per poder descanviar el val, l’individu receptor s’ha d’identificar amb el seu DNI al comerç adherit, de manera que si ho desitja podrà gastar els diners de forma fraccionada fins a esgotar el saldo. Els palafrugellencs i palafrugellenques disposen d’una aplicació per tal de consultar l’import restant, així com dels establiments que participen a la campanya.

La iniciativa va començar el dia 1 de setembre i la valoració tant dels comerciants com dels organitzadors està sent molt positiva. De fet, hi ha comerços que afirmen que un 50% de les vendes realitzades al setembre ha estat gràcies en la campanya.

Quan finalitzi la iniciativa, el 31 d’octubre, els establiments hauran de presentar una factura única a l’Ajuntament per tal que se li faci el pagament de tots els vals. El termini per presentar aquesta factura és fins al 30 de novembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia