L'Avinguda Espanya encara la segona fase de les obres

La nova Avinguda Espanya agafa forma a poc a poc i l'Ajuntament ja ha licitat les obres de la segona fase. Aquesta és més curta que la primera però més complexa, ja que s'ha de construir una nova rotonda a l'alçada del pavelló. Ara, el consistori espera que les empreses es presentin a la convocatòria per adjudicar les obres.

L'Ajuntament de Palafrugell encara la segona fase de les obres de l'Avinguda Espanya. El consistori ha iniciat la licitació de les obres per finalitzar el desdoblament de l'avinguda, l'entrada principal pel sud del municipi. Ara, des del consistori esperen que diferents empreses es presentin a la convocatòria i poder adjudicar la contractació de les obres. Una segona fase que és més complexa que la primera.

Concretament, la nova rotonda estarà situada davant el pavelló. Aquesta licitació supera els 2 milions d'euros, al mateix temps que s'ha licitat les obres d'un nou parc on ara hi ha el parc firal, per un cost d'1.184.999 euros. Aquest parc firal quedaria desplaçat més enrere i allà es crearà un nou parc públic per a totes les edats.

Al mateix temps també s'hi faran obres per incorporar una nova vorera, un carril bici i renovar l'enllumenat públic.

Aquestes obres permetran evitar els problemes de recollida d'aigua en període de pluges fortes al municipi. També servirà per desdoblar l'únic tram de la carretera que uneix la C-31 amb els nuclis de Calella i Llafranc.

De la primera fase de les obres, només queden feines de jardineria i un últim asfaltatge, que calculen que s'acabarà en els pròxims 10 dies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia