Santa Cristina presenta la nova Ruta matemàgica turística

Santa Cristina d'Aro aposta per fer ús de la imaginació i crear una ruta matemàgica, on les matemàtiques i la màgia es combinen per tal de crear un espai divertit però alhora educatiu pels més petits i no tan petits.

El passat 2 de juliol va inaugurar-se aquest nou projecte, el qual es podrà realitzar durant tot l'any i només caldrà anar a l'Oficina de turisme per buscar la guia dels enigmes.

Santa Cristina planteja utilitzar les propietats de les matemàtiques per realitzar trucs de màgia i il·lusionisme i, així, preparar una ruta única al territori i autoguiada. Aquesta ruta es divideix en 8 enigmes matemàgics, que s'han de realitzar al llarg d'una ruta pel municipi. Tota aquesta informació la podeu trobar al llibre que l'Àrea d'Ensenyament ha editat expressament per aquesta ruta.

Aquesta ruta es pot realitzar en grups de persones, tant famílies com amics, i es dirigeix cap a tots els públics. Aquest recorregut porta als participants als espais més emblemàtics de la població.

Segons el Regidor de Medi Ambient i Ensenyament de Santa Cristina,  David Segarra, combinar la màgia amb les matemàtiques és original i atractiu. A més, Santa Cristina compta amb un contingut màgic, ja que hi podem trobar la casa màgica i, a part de tot això, es considera que realitzar activitats d'aquest tipus, més pràctiques, fa que l'educació no es quedi només a l'escola i es pugui aprendre d'una manera més divertida i dinàmica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia