Informe favorable a fer un giratori a l'encreuament Pompeu Fabra - Brugarol de Palafrugell

Informe favorable a fer un giratori a l'encreuament Pompeu Fabra - Brugarol de Palafrugell
Palafrugell

Data: 25/03/2019

Foto: Ajuntament de Palafrugell

La prova pilot per ubicar una rotonda a l'encreuement entre l'avinguda Pompeu Fabra i el carrer del Bruguerol de Palafrugell confirma la seva necessitat segons l'informe de viabilitat elaborat per l'Ajuntament.

La setmana passada es va pintar al terra d'aquest encreuament una rotonda per provar si aquesta millorava el fluxe de circulació d'un indret amb problemes de mobilitat.

Tot i que el consistori admet que la instal·lació del giratori dificultarà un xic el pas de camions i autobusos, aquest no és el principal tipus de vehicle que circula per l'espai i a més s'establiran rutes alternatives i mecanismes per facilitar-los el pas.

L'informe de viabilitat també recomana ubicar algun element reductor de la velocitat a les vies principals pe evitar que els vehicles arribin a la rotonda a més velocitat de la permesa. Pel que fa als vianants, es recomana mantenir els semàfors en posició intermitent com a senyal d’alerta pels vehicles i la possibilitat de tancar la circulació a demanda, quan algun vianant vulgui travessar.

La instal·lació d'un giratori en aquest encreuament era una demanda delk Pla de Mobilitat 2010.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia