La Comissió Turística acorda treballar en actuacions conjuntes per promocionar l'Empordà

Baix Empordà

Data: 10/05/2020

La Comissió Turística del Baix Empordà, formada pels regidors de Turisme dels municipis de la comarca, ha acordat portar a terme diverses actuacions de forma coordinada per promocionar l'Empordà. L'objectiu comú és continuar treballant en projectes que aportin valor a la destinació, com la qualitat, la sostenibilitat o l'accessibilitat.

Una de les iniciatives és la creació d'una agenda d'activitats en clau Empordà que permeti estructurar actes i esdeveniments que puguin tenir lloc a la comarca en els pròxims mesos. De la mateixa manera, el Consell Comarcal també s'ha ofert a coordinar la informació que pugui ser d'interès per als visitants en relació a platges, esdeveniments, serveis de les oficines de turisme o mesures de seguretat.

D'altra banda, la Comissió Turística amb la implicació del Consell Comarcal i dels Ajuntaments, ha acordat el disseny d'actuacions de comunicació conjunta a l'Empordà, com és el cas del vídeo motivacional que es pot veure en pantalla. Una campanya de turisme del Baix Empordà per animar als visitants a tornar un cop s'acabi el confinament i a viure la comarca com si fos el primer cop. A les imatges hi apareixen indrets com el Far de Sant Sebastià, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí o Pals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia