Susanna Casademont és la nova presidenta d'ACOPA a Palafrugell

Palafrugell

Data: 15/03/2019

INTERVÉ: Susanna Casademont, nova presidenta d'ACOPA / Josep Ferrés, candidat

Any electoral també per l'Agrupació de Comerciants de Palafrugell que associats dins d'ACOPA han celebrat eleccions a la junta. Aquest dijous se celebraven les eleccions al teatre municipal de Palafrugell i cada establiment dels 111 que hi ha associats podien votar una de les dues candidatures presentades.

Finalment i amb 47 vots es va imposar la candidatura 'Nova associació' que encapçala Susanna Casademont per sobre de la candidatura de Josep Ferrés que va aconseguir 27 vots. 

Durant l'acte el president de l'anterior junta va acomiadar-se recordant que tot i haver-hi dues candidatures cal que tots els establiments treballin conjuntament. Cada candidatura va presentar el seu projecte, els representants dels establiments van votar i es va fer l'escrutini allà mateix.

Casademont va guanyar les eleccions d'ACOPA i tot i que els estatuts actuals permetin un mandat per 5 anys ells aposten per escurçar-ho a 4 anys i que la mateixa junta no pugui repetir més de dos mandats.

L'altre candidatura va destacar que els dos grups coincidien en molts punts del programa i que treballarien pel mateix objectiu.

A partir de dilluns la nova junta de l'agrupació de comerciants de Palafrugell es posarà a treballar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia