Bàrbara Hallé premiada com a Empresària amb estrelles per CaixaBank Hotels&Tourism

Palafrugell

Data: 11/01/2024

Bàrbara Hallé, propietària i directora general de l'Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell i de l'Hotel Can Liret de Palafrugell, ha rebut el Premi CaixaBank Hotels & Tourism. Uns premis que amb el nom "Empresàries amb estrelles", reconeix les dones directives del sector hoteler i d'allotjament turístic per la seva carrera professional i lideratge de projectes. A continuació, ens parla sobre la història de l'Hotel Sant Roc, un referent de Calella de Palafrugel dirigit en clau de dona.

Bàrbara Hallé, propietària i directora general de l'Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell i de l'Hotel Can Liret de Palafrugell, ha rebut el Premi CaixaBank Hotels & Tourism. Uns premis que amb el nom "Empresàries amb estrelles", reconeix les dones directives del sector hoteler i d'allotjament turístic per la seva carrera professional i lideratge de projectes.

Aquesta sisena edició dels premis ha volgut posar en relleu tot el que representa la figura d'Hallé pel sector de l'hostaleria i el turisme en el territori: Més de disset anys dedicant la seva vida al sector a banda també de la seva activitat en el teixit associatiu i la seva participació en projectes innovadors, sempre posant en rellevància el sector a la nostra Costa Brava.

Preguntada per la història del Sant Roc Hotel i el relleu generacional, la directora comparteix que ho defineix com un projecte generacional encapçalat i dirigit per dones.

La Bàrbara explica que el seu contacte real amb l'hostaleria va començar des de ben joveneta, però no s'hi va quedar. Tot i que no sempre ha estat al servei del Sant Roc, sempre ha dirigit la seva carrera cap al turisme. Després, hi va tornar, essent així la figura femenina de la tercera generació a la direcció i gestió de l'hotel.

La figura de directora d'hotel, no sempre ha estat un perfil majoritari. Tal com explica Hallé, l'escenari ha evolucionat molt. Ja que, en el panorama de la direcció hotelera, prioritzava el perfil masculí i d'edat avançada.

Amb aquestes paraules d'orgull i agraïment, el Sant Roc es prepara per una temporada 2024 que es preveu molt bona i una mica millor que la del 2023, que ja va tancar amb bons números.

El 24 de gener, CaixaBank Hotels & Tourism farà una trobada amb totes les premiades. Serà en un estand a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Madrid. El programa posa a disposició productes i serveis per optimitzar la rendibilitat dels negocis i simplificar l’activitat diària d’hotels, allotjaments turístics i càmpings.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia