La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palamós aprova la reforma del parc de l’Arbreda

Palamós

Data: 05/11/2022

La reforma del Parc de l'Arbreda de Palamós comença a fer passos endavant. La Junta de Govern municipal ja ha aprovat l'inici del projecte, que va sorgir a partir del procés de participació ciutadana. Les obres volen contribuir a millorar la zona de jocs, eliminar les tanques que separen el parc del carrer i ajardinar una part del parc. Ara, el consistori vol tenir feta la licitació a finals d'any per iniciar les obres al febrer.

La Junta del Govern de l'Ajuntament de Palamós ha aprovat el projecte per reformar el parc de l'Arbreda. La zona és un dels espais més concorreguts de la ciutat en l'àmbit d'oci i la reforma busca que el parc no quedi com una zona tancada. El projecte de reforma sorgeix com una proposta de la ciutadania.

La segona reforma té a veure amb la zona de joc infantil, ja que s'ampliarà un 40% el seu espai. Per últim, el projecte vol eliminar un mur dins el parc i ajardinar la zona perquè no quedi fosca durant el dia.

El Parc de l'Arbreda és un espai de jocs a l'aire lliure, però també la seu de diferents activitats culturals durant tot l'any. És per això que s'ampliarà la part pavimentada davant de l'escenari, mentre que la resta del parc continuarà sent de sauló arbrat. Les obres també pretenen millorar l'enllumenat, el clavegueram i altres instal·lacions de la zona.

Després de l'aprovació de la Junta de govern, el consistori vol iniciar la licitació abans de finals d'any per poder començar les obres a principi de febrer. El pressupost de la reforma del parc és de 175.000 euros amb una execució d'uns quatre mesos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia