La Generalitat destinarà 500.000 euros en la redacció de l'avantprojecte del tren-tram

INTERVENEN: Marc Parés, diputat d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya; Laura López, diputada d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats

500.000 euros. Aquesta és la quantitat que els Pressupostos de la Generalitat pel 2022 destinaran a la redacció de l'avantprojecte del tren-tram de la Costa Brava. El grup d'En Comú Podem s'ha reunit amb la comissió promotora del projecte per comunicar-los aquesta fita, un primer pas que valoren molt positivament.

La inversió en transport públic a la comarca és, ara com ara, molt deficitària segons es queixen els comuns, i defensen que s'ha de convertir en una de les prioritats per avançar cap a un model de transport sostenible.

En aquest sentit, el diputat d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Marc Parés, la diputada d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Laura López, i la comissió promotora del projecte del tren-tram també s'han reunit amb el Consell Comarcal, que els ha traslladat el seu compromís per implicar a tota la ciutadania en el projecte, i els seus esforços per confeccionar el Pla de Mobilitat del Baix Empordà.

Laura López s'ha compromès a portar el projecte del tren-tram al Congrés per tal que s'hi destini una partida als pressupostos de l'Estat.

La propera presentació del projecte es durà a terme al Museu del Suro de Palafrugell. Serà el proper 17 de desembre a dos quarts de set de la tarda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia