Tram final de les obres de Rius i Calvet

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor d'urbanisme de Sant Feliu

Carrer tallat de nou i les màquines treballant. Les obres de Rius i Calvet encaren la recta final i les tasques de pavimentació han obligat a tancar el trànsit de vehicles durant cinc setmanes. Des d'aquest dilluns no es pot accedir a la zona de Sant Elm per Rius i Calvet. S'ha iniciat la col·locació de les llambordes que cobriran el paviment de la part central, una feina més complexa que l'asfaltatge que requereix de més temps perquè quedi ben assentat. 

Igual que es va fer en la primera fase de les obres , per accedir a la zona de Sant Elm s'ha de sortir i entrar en el sector des de la carretera de Tossa, un recorregut més feixuc pels usuaris freqüents però que esdevé inevitable per tenir un bon acabat de l'obra. Al mateix temps`que s'executa la pavimentació, es treballa també en la tercera plaça que s'ha generat així com en la fase final de l'espigó.

En les properes setmanes també s'espera l'arribada de 1.700 m3 de sorra provinents de la cala de Sa Riera de Begur que permetran anivellar la platja, l'acabament dels lavabos i els magatzems així com l'enjardinament i la instal·lació del mobiliari urbà. Les obres que han pujat a l'entorn dels 3 milions d'euros es preveu que acabin a finals de febrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia