Les millores de la plaça Major i el camí del Pla, principals inversions del 2020 a Torrent

INTERVÉ: Josep Maria Ros, alcalde de Torrent

Torrent compta per aquest 2020 amb un pressupost de 380.000€, sense incloure les subvencions per a inversions del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya. De cares a aquest any vigent es contemplen tres inversions principals al municipi. 

La primera, posar al dia la plaça Major i el carrer Tomàs Coll tal i com s'ha fet en bona part del municipi durant els darrers dotze anys. És a dir, feines a nivell de pavimentació i de soterrament del cablejat i els serveis. Un projecte amb un cost de 197.000€, 71.400€ dels quals aportats entre la Diputació i la Generalitat

S'ha sol·licitat al Puosc una línia d'inversions de les que destaca la millora del drenatge del camí del Pla, un tram freqüentment inundat quan plou. El pack d'inversions sol·licitades puja a 281.800€, 141.398,18€ dels quals es corresponen a aquesta millora del camí. 

Al Pla Únic d'Obres i Serveis també es demana una subvenció de 120.000€ dins de la línia de 'Petits municipis' per cobrir bona part dels 169.000€ de costos de la cobertura de la riera en el seu pas per davant de la plaça.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia