Neix la TwinApp Cycling després de l'èxit de la TwinApp Running

Intervé: Miquel Ferrés, TwinApp

L'excusa de no tinc companys o companyes per agafar la bicicleta s'ha acabat. Amb la mateixa filosofia que la seva germana TwinApp Running, neix TwinApp Cycling. Una aplicació social que connecta ciclistes per afinitats i rutes.

Les dues TwinApp tenen un funcionament similar. Cada usuari o usuària es fa un perfil amb un nom i fotografia si ho desitgen, el seu nivell i la zona per on practiquen ciclisme o 'running'. A partir d'aquí es pot proposar una ruta determinada i els i les 'twinners' poden fer 'twins'. És a dir, afegir-se o ser convidats en aquesta ruta. Els i les usuàries es poden trobar a través de geolocalització.

La TwinApp running ja fa tres mesos que funciona i ara ho començarà a fer la seva germana ciclista. Es tracta d'una inciativa dels germans Miquel, Carme i Teresa Ferrés amb una motivació molt mundana.

El Viver d'Empreses Altamar de Calonge i Sant Antoni ha estat el paraigua on s'han desenvolupat les dues TwinApps, una proposta empresarial que va guanyar el premi Cactus que guardona els millors projectes de màrqueting, comunicació i noves tecnologies de  Catalunya.

Pel que fa específicament el TwinApp Cycling neix a redós del nínxol de mercat que els impulsors de l'App perceben. Quan anaven a explicar el projecte a administracions i empreses es van adonar de la importància del cicloturisme a les Comarques Gironines.L'App és intuïtiva, fàcil d'utilitzar, permet xats interns i tenir 'feed-back' dels companys i companyes amb qui sortiràs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia