El Marella Dream farà 11 escales al port de Palamós aquest any

Palamós

Data: 07/05/2018

El creuer Marella Dream ha fet escala aquest dilluns al port de Palamós. Es tracta d'un vaixell que porta a bord més de 1.500 passatgers, la major part dels quals són de procedència britànica, i el seu equip de tripulació supera la xifra de 600 membres. És el creuer que té programades més escales al port de la vila: aquesta temporada, onze en total.   

El Marella Dream ha arribat aquest dilluns a les vuit del matí provinent del port francès de Toló, i ha salpat la mateixa tarda cap al port de Palma de Mallorca. El Marella Dream opera per a la companyia britànica Marella Cruises, que abans portava per nom Thomson Cruises. La nau va ser construïda l’any 1986, i va començar la seva ruta sota el nom de Homeric, per a la companyia Home Lines. Des del  2010 forma part de Marella Cruises. Es tracta d’un vaixell de 243 metres d’eslora i 32 de mànega, i que inclou serveis com cinema, teatre, pistes de tennis, piscines, o gimnàs.

Les visites al port de Palamós del Marella Dream d’avui i la del Seven Seas Explorer (amb més de 700 passatgers), el passat diumenge, han inaugurat un intens mes de creuers al port palamosí, amb deu en total. De fet, el maig serà el mes amb més escales d'aquest tipus de vaixells a la Costa Brava, ja que a partir de divendres n’hi haurà durant cinc dies consecutius, amb els vaixells Seabourn Odissey, Boudicca, Riviera, Island Sky i Seabourn Ovation.    

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia