L'Ajuntament d'Ullà estrena dependències

Ullà

Data: 31/05/2021

La ciutadania va poder visitar, aquest dissabte, les dependències del nou Ajuntament d'Ullà. Ubicat a la primera planta del Centre Cívic (Eixample), l'espai compta amb una zona de recepció, despatxos d'administració, de secretaria, d'Urbanisme i d'alcaldia, a més d'una sala de regidors, arxiu i sala de plens. Encara que el nou emplaçament va entrar en funcionament el 3 de maig, aquest dissabte s'ha efectuat la jornada de portes obertes.

Les noves dependències municipals han multiplicat per quatre la superfície de l'antic consistori, passant dels 75 m2 als 300 actuals. Ara, amb unes instal·lacions més espaioses s'espera oferir un millor servei a la ciutadania.

Concretament, el projecte de canvi de seu prové de la legislatura del 2003-2007, quan es va començar a construir el Centre Cívic. Tot i això, la crisi del 2008 va deixar en espera les obres del nou Ajuntament, fins al dia d'avui que ja s'ha obert al públic.

Pel que fa a les antigues dependències municipals, ubicades al nucli antic d'Ullà, aquestes es convertiran en un viver-coworking. Així doncs, s'oferiran lloguers de despatxos, serveis d'assessorament per a nous emprenedors, sales de reunions, formacions, Clubs de Feina i activitats empresarials.

Amb els nous serveis, el consistori espera poder promocionar el municipi i ajudar, així a les noves generacions d'emprenedors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia