No hi haurà benzinera a Llofriu

Palafrugell

Data: 15/03/2018

Intervé: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell

L'equip de govern de Palafrugell diu no a la controvertida instal·lació d'una benziera a Llofriu. Amb aquesta decisió, el consistori es posa al costat dels veïns que aquest dissabte en assemblea amb representants del govern van rebutjar l'avantprojecte per 57 vots en contra i 23 a favor.

La benzinera s'havia d'instal·lar a tocar de la carretera C-66 al costat de la rotonda de Llofriu. D'entre les raons esgrimides pels detractors del projecte destaquen l'impacte paisatgístic de la benzinera a l'entorn, el fet que a poc més de 500 metres del nucli ja hi ha dues gasolineres o que la seva instal·lació hagués comportat la pèrdua d'aparcament pels veïns, ja que arran de la proposta de construir la benzinera s'havien tancat els terrenys privats on fins ara hi podien estacionar els veïns.


Un projecte que ve d'antic

No és la primera vegada que el promotor de la benzinera intenta implantar aquest projecte a Llofriu, ja que l'any passat ja es van desestimar diverses propostes. En aquesta darrera ocasió, l'empresa havia reduït la dimensió del projecte per mirar de buscar un encaix, que finalment no ha prosperat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia