La ciutadania vol viatjar, però amb garanties

INTERVENEN: Eloi i Irma Paradeda, Viatges Paretours

El so del telèfon i les notificacions al mail s'han començat a reactivar aquesta setmana a les agències de viatges. Amb l'arribada del bon temps i un inici de relaxació de les mesures sanitàries, la ciutadania comença a pensar en les vacances i en si aquest any podran sortir de Catalunya i de l'Estat Espanyol. Els dubtes són molts. I és que la gent té ganes viatjar i començar a organitzar on i quan marxar, però ho volen fer amb totes les garanties.

Des de Viatges Paretours, una agència situada a Palamós, asseguren que les ganes de viatjar de la ciutadania, hi són, però per grans viatges totes les mirades estan fixades a partir de finals d'estiu. S'espera que durant els mesos de juny, juliol i agost les reserves siguin a escala nacional, i que els vols internacionals es reactivin un cop passada la temporada estival.

Les restriccions els canvien les previsions d'un dia per l'altre. Tant les d'aquí, com les dels països on es vol accedir. El sector reclama que, si es compleix amb els requisits de salut establerts tant des dels països de sortida com dels d'arribada, es permeti aquesta mobilitat.

La possibilitat que pròximament es permeti la mobilitat a aquelles persones que comptin amb el carnet de vacunació els dóna un bri d'esperança, però aquestes esperances no estan fixades a curt termini sinó més aviat cap a finals d'any o, fins i tot, directament en el 2022.


NOTÍCIES RELACIONADES

Les agències de viatges, un dels sectors més afectats per la pandèmia (25/03/2021)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia