El nou pavelló de Palafrugell no estarà operatiu al setembre

El nou pavelló de Palafrugell no estarà operatiu al setembre tal com l'Ajuntament havien anunciat. A hores d'ara està tot planificat perquè les obres comencin al juliol i, per tant, a l'octubre podria estar operatiu, però no abans. Tot i això, encara no hi ha res assegurat.

Fa anys que els clubs esportius sobre rodes de Palafrugell demanaven un nou equipament per poder practicar patinatge o hoquei patins. L'any passat, l'Ajuntament va anunciar diversos projectes a executar a través del romanent de tresoreria. Un d'ells va ser un pavelló ubicat a l'Escola Josep Barceló Matas per resoldre dues mancances: que els esports sobre rodes tinguessin espai on poder entrenar i que el centre educatiu, tant l'escola com l'institut disposes d'un gimnàs, ja que per ara no en té.

En teoria, estava previst que aquest mes de setembre ja estigues operatiu, si més no pels alumnes de l'escola. Però finalment el projecte s'endarrereix. Calculen que a partir de l'octubre el projecte podria estar enllestit si tot va sobre el calendari previst. Les obres, per tant, haurien de començar aquest juliol.

Es tracta d'una actuació que des del consistori creuen que és senzilla i ràpida de fer. Un cop el pavelló estigui construït, el centre educatiu l'utilitzarà fins a les cinc de la tarda. A partir de llavors serà pels clubs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia