El calamar de potera torna a ser protagonista als restaurants del Quermany Gastronòmic

Pals

Data: 31/10/2019

INTERVÉ: Jordi Ribas, xef del restaurant Sol Blanc

El calamar de potera torna a ser el protagonista als restaurants que conformen el Quermany Gastronòmic amb la tercera edició de la Campanya Gastronòmica dedicada a aquest producte de proximitat i que posa en valor i dóna suport als productors locals de l'Empordà, en aquest cas als pescadors. 

Gastronòmicament parlant el calamar de potera és el de millor qualitat i el que més joc dóna a la cuina, tant pel que fa al gust com en la seva presentació. A la brasa, a la planxa, amb arròs, saltat amb mar i muntanya, farcit, a l'andalusa o fins i tot amb amanida. Aquestes són algunes de les propostes amb les que els restaurants Vicus, Es Portal, La Calendula i Sol Blanc seduiran als seus comensals. 

Enguany aquesta jornada gastronòmica s'ha iniciat una setmana més tard del previst a causa de les fortes llevantades que han provocat que no hi hagués suficient producte per iniciar la campanya. 

Aquesta és la segona activitat del calendari de tardor-hivern que organitzen els restaurants de Quermany Gastronòmic i es podrà gaudir fins el 17 de novembre, tot i que es podrien allargar uns dies en funció de la disponibilitat del producte. Un cop acabades les jornades del calamar de potera n'agafaran el relleu les de l’Angula del Ter.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia