Comença la regulació de l'accés motoritzat al paratge de Castell-Cap Roig

Palamós ha iniciat coincidint amb Setmana Santa la regulació d’accés amb vehicle motoritzat als espais naturals de Castell-Cap Roig i al de S’Alguer-pineda d’en Gori. Aquesta mesura s'allargarà durant tots els propers caps de setmana i fins a l'1 de juny, moment en el qual ja s'aplicarà cada dia fins a final d'estiu i mentre perduri el risc d'incendis forestals. 

Coincidint amb aquest tancament s'han obert 250 places al nou aparcament de Castell. Aquest nou espai s'ha habilitat, fruit del projecte de restauració, integració i ordenació de Castell, i s'ha ubicat a la zona de la plana més proper a la carretera asfaltada que li dóna accés. De moment aquest nou aparcament obrirà ara, durant aquest període festiu de Setmana Santa, amb una capacitat aproximada de 250 places. El disseny modular d'aquest nou espai d'aparcament permetrà anar obrint zones d'estacionament a mesura que s'apropi l'estiu i per tant s'incrementi l'afluència d'usuaris a Castell.
D'aquesta manera es podrà augmentar fins a un màxim de 600 cotxes, i durant l'estiu s'aplicarà tarifa. Un panell lluminós informarà de l'ocupació d'aquest nou aparcament. 

Enguany també es tancarà al pas de vehicles, i en aquest cas de manera definitiva, als camins interiors que des de La Fosca i el Pla de Torre Mirona donen accés pel pont de la Presa a la plana de Castell.

En els períodes de tancament dels accessos al camí de cala Estreta, l’Associació de Defensa Forestal (ADF) Gavarres Marítima mitjançant el seu personal controlarà l’estacionament dels vehicles que arribin fins a Castell, garantint al mateix temps un acurat control d'aquest espai natural davant possibles riscos d’incendis. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia