Es crearà una zona de càrrega i descàrrega a l'avinguda de les Voltes de la Bisbal

INTERVÉ: Enric Marquès, alcalde de la Bisbal d'Empordà.

Tot a punt per millorar la circulació perimetral del nucli antic de la Bisbal d'Empordà. Sobre la taula a destacar, la creació d'una zona de càrrega i descàrrega a cada costat de l'avinguda de les Voltes, per tal de posar punt final als estacionaments momentanis al mig de la via.

Dos carrils de sortida al carrer Proudhon Carbó
Fruit d’un estudi de mobilitat per valorar i millorar el trànsit de vehicles i vianants, el projecte preveu la semaforització a la cruïlla entre el carrer 6 d’octubre amb el carrer Proudhon Carbó. Actualment, via d’una sola direcció, amb la següent modificació es crearan dos carrils de sortida i es formarà un nou pas de vianants.

Canvi de sentit del carrer Cavallers
A més, es produirà un canvi en la circulació del carrer Cavallers. D’aquesta manera, la via passarà a ser de sentit únic, en direcció nord, cap a l’avinguda de les Voltes. També s’ajustarà la seva instal·lació semafòrica, s’inclourà un aparcament en línia a cada costat de la calçada del carrer i s’estrenyeran els xamfrans de la vorera.

Necessitat de crear la zona de càrrega i descàrrega
Des del consistori destaquen, que la zona de càrrega i descàrrega a l’avinguda de les Voltes ha de ser una realitat al municipi, ja que l’accés al nucli antic pel carrer ample està limitat als veïns i comerciants de la zona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia