Les xifres d'ocupació durant els mesos de juliol i agost a Palamós superen les del 2019

Palamós

Data: 26/07/2022

L'Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (FECOTUR) valora positivament les xifres d'ocupació pels mesos de juliol i agost. Asseguren que enguany s'han millorat els resultats del 2019, tot i que, sospesen amb incertesa els primers dies de setembre.

Platges amb gran afluència i carrers altament transitats són dues estampes que es repeteixen al litoral de la Costa Brava. Després de dos anys de pandèmia, el turisme s'ha reactivat i com a conseqüència, el tercer sector s'ha vist beneficiat. En el cas concert de Palamós, l'Associació d'empresarial FECOTUR revela que les xifres d'ocupació d'enguany superen les registrades el 2019.

Ara bé si la temporada alta de l'estiu es tradueix en positivisme, els primers dies de setembre es preveuen incerts. La inflació desbocada i la reducció del poder adquisitiu de les famílies preocupa als empresaris.

De moment, però tot són estimacions per la temporada baixa. Els mesos forts de l'estiu, com són l'última setmana de juliol fins a mitjans d'agost l'ocupació a Palamós frega gairebé el 100%.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia