Les botigues de joguines s'omplen de regals per Nadal

Com cada Nadal, la botiga de joguines Video Oca de Sant Feliu de Guíxols torna a agafar el ritme frenètic d'embolicar regals perquè els infants els hi arribi tot el que han escrit al llistat de la carta de Reis.

Les botigues de joguines assoleixen el seu màxim rendiment durant l'època de Nadal. Bicicletes, Lego, videojocs, nines, puzles, Playmobil, disfresses, jocs de taula, figures d'acció i cotxes amb ràdio control, són algunes de les joguines que es poden trobar a la botiga Video Oca de Sant Feliu de Guíxols. Això si, cada infant, té les seves pròpies preferències a l'hora d'escollir els seus joguets preferits.

Com tot, les joguines van canviant, es van adaptant a la modernitat dels nous temps que cada vegada avancen més de pressa. De totes maneres, diuen que les modes sempre tornen, que són cícliques. I que pels infants, els jocs són sempre els mateixos.

En els últims dos anys, la pandèmia del coronavirus ha fet créixer encara més les compres per Internet. Tot i que Video Oca també s'ha adaptat al model de compra actual i es poden realitzar comandes a través de la seva web i que després ens enviï el producte a casa, el comerç local és conscient del que suposa fer front al gegant d'internet en època nadalenca.


Així i tot, com cada any, Video Oca de Sant Feliu continua agafant un ritme frenètic a l'hora d'embolicar regals seguits un darrere l'altre durant el transcurs de les festes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia