Els paradistes de Palafrugell es manifesten: "l'aparcament de l'església no es toca"

Palafrugell

Data: 11/01/2022

A ritme de botzina i xiulet es va despertar, aquest dilluns, el centre de Palafrugell. El motiu de l'enrenou fou propiciat per una concentració de rebuig a les obres projectades a la plaça del Priorat de Santa Anna. El projecte, consensuat l'any 2019, pretén dotar aquest espai d'un ús cívic i, per tant, no es contempla mantenir l'aparcament. Una mesura que ha aixecat polseguera entre els paradistes del mercat municipal, ja que consideren primordials la trentena de places per efectuar compres ràpides al centre.

ES PRESERVARAN LES PLACES DE CÀRREGA I DESCÀRREGA
Els treballs en aquest emplaçament situat entre el Mercat i la parròquia de Sant Martí, s'han iniciat aquest dimarts i finalitzaran previsiblement durant el mes de juny. Un cop efectuats es preservaran les actuals places de càrrega i descàrrega, però s'eliminarà per complet l'actual zona blava.

APARCAMENT QUALIFICAT "D'IMPRESCINDIBLE" PELS COMERCIANTS
Si bé és cert que els comerciants aposten per una remodelació de l'espai, també consideren que les novetats han de venir acompanyades per un aparcament qualificat "d'imprescindible".

NO VEUEN AMB BONS ULLS L'ALTERNATIVA DE CAN MARIO
L'Ajuntament, per la seva banda, ha posat sobre la taula l'alternativa del pàrquing subterrani de Can Mario. Les seves instal·lacions són de pagament, tanmateix estan treballant per oferir als ciutadans la possibilitat d'estacionar gratis durant 30 minuts si s'efectuen compres al centre del municipi. Una alternativa que no s'ha vist amb bons ulls part d'una seixantena de concentrats, ja que asseguren que Can Mario queda col·lapsat els caps de setmana i a l'estiu.

PRESENTEN UN MILER DE FIRMES EN CONTRA DE LA REMODELACIÓ
La concentració d'aquest dilluns va venir acompanyada per l'entrega al consistori d'un miler de firmes en contra de la remodelació. Després de copsar les mires dels mitjans de comunicació, els manifestants van revelar que es concentraran de nou si no s'arriba a un acord.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia