Torroella de Montgrí i Estartit promou una campanya d’estalvi d’aigua pel sector turístic

Torroella de Montgrí

Data: 18/04/2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit promou una campanya d'estalvi d'aigua pel sector turístic. Es farà arribar als establiments turístics un kit de comunicació amb cartells, tríptics informatius amb idiomes, displays de sobretaula i adhesius.

Montgrí Aigua, responsable del subministrament d'aigua potable de Torroella de Montgrí i l'Estartit, ha iniciat una campanya de comunicació adreçada als establiments turístics del municipi, per tal de facilitar-los la tasca d'informació sobre la situació de sequera i dels problemes d'abastament d'aigua locals, als seus clients.

La campanya d'estalvi d'aigua adreçada al sector turístic "Take back memories, not water" ha estat dissenyada per l'Agència Catalana de l'Aigua i des del consistori s'ha personalitzat amb el logotip de Montgrí Aigua i s'han imprès exemplars de tots els materials comunicatius per enviar-los als establiments turístics.

El material s'enviarà als hotels, càmpings, agències immobiliàries i d'apartaments turístics, cases de turisme rural, àrees d'autocaravanes i cases de colònies del terme municipal.

La campanya està disponible en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), és molt visual i ofereix missatges directes per a incentivar l'estalvi d'aigua entre els turistes, tot explicant la realitat hídrica de Catalunya, amb rius mediterranis que tenen un cabal escàs i insuficient, etc. Des de l'Ajuntament esperen que amb aquesta campanya tota la societat s'impliqui en els principals reptes per afrontar la sequera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia