Dilluns reobren el trànsit del carrer Dos de Maig

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu

El carrer Dos de maig de Sant Feliu de Guíxols tornarà a obrir-se a la circulació a principis de la setmana que ve. Fa un mes aproximadament que aquest carrer que esdevé una de les principals vies de comunicació de la ciutat va quedar tallat per tal que es poguessin portar a terme els canvis de subministrament previstos en el marc de les obres del futur Parc Central, aquest vial ja pot tornar a funcionar amb normalitat. Durant les darreres setmanes s'han instal·lat la canalització de tots els subministraments bàsics i ara  les obres es centren en l'adequació del propi parc.

La obertura del carrer Dos de maig anirà acompanyada del canvi de circulació de diversos carrers per tal de convertir aquesta artèria principal en la mobilitat de Sant Feliu en un carrer amb menys volum de trànsit.

El carrer quedarà obert a la circulació de vehicles de manera provisional tenint en compte que l'asfaltatge es portarà a terme quan les obres de tot el parc estiguin pràcticament enllestides. Serà llavors quan s'asfaltarà el carrer Dos de maig, Miquel Surís i tots els de l'entorn que amb l'execució de les obres hagin patit un cert deteriorament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia