La Marca de Garantia Gamba de Palamós és present al Fòrum Gastronòmic de Girona

La Marca de Garantia Gamba de Palamós és present al Fòrum Gastronòmic de Girona
Palamós

Data: 19/11/2018

La Marca de Garantia Gamba de Palamós, impulsada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, és present, un any més, al Fòrum Gastronòmic de Girona, que es va iniciar ahir diumenge dia 18 i que finalitzarà demà dimarts 20 de novembre al Palau de Fires i Congressos de la capital gironina.
 
L'estand conjunt de l'Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme i la Confraria de Pescadors de Palamós, permet la presentació i promoció de la Gamba de Palamós al públic i empreses del país que visiten el Fòrum, conjuntament amb els principals productes alimentaris catalans.
 
L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Emili Colls, han visitat aquest matí l'estand palamosí que fins demà dimarts serà present al Fòrum Gastronòmic de Girona.
 
Promoció de la Marca de Garantia Gamba de Palamós
En aquesta ocasió l'objectiu principal de l'acció promocional és el de poder difondre la Marca de Garantia Gamba de Palamós, divulgant les empreses que ja en formen part, així com el treball, accions i objectius que si desenvolupen.
 
Actualment hi ha 92 establiments certificats amb aquesta marca de garantia, entre barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors, empreses de transformació, així com restaurants de la vila i també d'altres municipis, entre els quals destaquen restaurants del prestigi del Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar de Llafranc, Can Jubany a Calldetenes, el restaurant Bo.TiC de Corçà, o bé el restaurant Eth Bistró de Vielha.
 
La Marca de Garantia Gamba de Palamós

Per a  poder aconseguir les certificacions que acredita amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós als seus usuaris, les empreses certificades han passat les corresponents auditories, amb diversos controls i valoracions dels tècnics auditors els quals tenen en compte, entre altres, la qualitat en la manipulació, conservació, transport i presentació que fan del producte Gamba de Palamós aquests establiments.
 
La Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós mitjançant el Comitè de Certificació procedeix a l’avaluació de les sol·licituds de la marca presentades i dels processos d’auditoria que es realitzaran posteriorment, ratificant finalment la concessió dels certificats i conseqüentment l’autorització per a la utilització de la marca.
 
Aquesta nova acció de promoció al Fòrum Gastronòmic de Girona s’emmarca dins del programa d’actuació previst per la Marca de Garantia Gamba de Palamós per aquest any 2018, que té com a objectiu fomentar la qualitat d’aquest producte, potenciant la seva promoció, divulgació i prestigi, ja que es tracta d’un producte propi i un actiu diferencial del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia