El comerç local de Castell-Platja d'Aro a un pas per digitalitzar les seves vendes

La revolució digital ha modificat el món empresarial sobretot a partir de l'esclat de la pandèmia. Amb la reducció de la interacció social i les quarantenes a l'ordre del dia, les compres online s'han incrementat, i sembla que no tinguin sostre.

Tanmateix, posicionar-se al web comporta una inversió econòmica, a més de conèixer i dominar l'entorn. És per això, que avui dia encara hi ha grans divergències entre les grans cadenes i els comerços locals. Per tal d'impulsar la digitalització als establiments de proximitat, s'ha formalitzat un conveni entre l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró amb l'empresa DigitalCat. Una col·laboració d'un any de durada, que facilita a les botigues oferir els seus productes a Internet, a través d'un procés confeccionat a mida.

De les aproximadament 1.500 llicències d'activitat econòmica que compta el municipi, un 60% pertanyen al sector comercial. A totes elles se li oferirà la possibilitat d'adherir-se a la iniciativa de manera gratuïta, i la plataforma només els hi cobrarà un 4% de comissió de vendes. 

La voluntat d'ambdues parts és començar a implementar el projecte al més aviat possible i, de fet, la setmana vinent s'iniciaran els primers contactes amb els comerços. DigitalCat actualment promou les plataformes ClicCat i Zerca, les quals aglutinen una mitjana total de 400 encàrrecs diaris i presenten actius més de 1.500 comerços a tota la península.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia