El creuer Seadream I fa l'única escala de la temporada a Palamós

Palamós

Data: 05/09/2018

Un centenar de creueristes fan escala aquest dimecres a Palamós. A les vuit del matí arribava al port baixempordanès el creuer Seadream I en que el és l'única escala que aquest vaixell fa aquesta temporada a Palamós.

El creuer de poc més de 104 metres d'eslora i amb bandera de Les Bahames ja havia fet parada a Palamós en d'altres temporades però en aquest 2018 només té prevista una escala a la població en els diferents circuits que ofereix als seus clients.

Malgrat la temporada turística comenci a anar de baixa a la Costa Brava Centre, la de creuers es manté molt activa el que resta de setembre i els propers dos mesos. Després d'un agost durant el qual el port de Palamós ha rebut a sis creuers, començant per la del Seadream I, Palamós encara espera la visita de tres vaixells més aquest mes que amb els 10 restants que estan programats entre octubre i novembre acabaran de completar la temporada 2018.

Si no canvia res el port de Palamós registrarà un nou rècord absolut en nombre de passatgers i escales. En acabar la temporada hauran amarrat en aigües de la badia palamosina un total de 49 creuers que hauran portat 47 mil turistes per mar fins a la Costa Brava Centre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia