L'aturada de la restauració també afecta el comerç

Baix Empordà

Data: 18/10/2020

INTERVÉ: Luísa Trocant, Encarregada del restaurant Enjoy it //Manel Canadell, President de l’associació de comerciants de Platja d’Aro 

Cadires apilonades i persianes abaixades, aquest és el panorama arreu del territori català. El sector de la restauració es troba en un moment molt crític i alguns establiments ja no tornaran a treure el cap.
Aquest cap de setmana ha estat el primer en què s'han aplicat les restriccions en el sector i en principi hauran d'aguantar així quinze dies més.
El vicepresident Aragonès ha comunicat que la durada de les mesures s'allargaran segons l'evolució de la pandèmia. Justament aquesta incertesa a l'hora de preveure el futur és el que desespera al sector.

D'altra banda, el fet que els bars i restaurants no estiguin oberts afecta econòmicament altres sectors indirectament relacionats. És el cas del comerç, a Platja d'Aro s'ha notat una davallada important de l'afluència de gent durant aquest cap de setmana.
Des de l'associació de comerciants es queixen sobretot de la falta d'informació i d'haver de conviure constantment amb el dubte de si podran treballar o no i sota quines condicions.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia