Palamós xifra en 15.000 el nombre de banyistes que caben a les seves platges

Palamós xifra en 15.000 el nombre de banyistes que caben a les seves platges
Palamós

Data: 02/06/2020

Foto: Ajuntament de Palamós


Creu que hi ha espai suficient a les seves cinc platges per assumir tota la demanda de l'estiu, inclòs en el seu punt àlgid

L'Ajuntament de Palamós creu que no caldrà patir aquest estiu per l'aforament de les platges del municipi i confia que es podran mantenir les distàncies de seguretat sense impedir l'accés a ningú. El consistori ha calculat en 15.000 el nombre d'usuaris i usuàries que caben simultàniament a la costa palamosina. Una xifra a la qual asseguren mai s'ha arribat ni en el pic de l'estiu.

La ciutat compta amb 86.000 metres quadrats de superfície de sorra en les seves cinc platges, on aquesta setmana s'està penjant la cartelleria amb les mesures de seguretat requerides per aquest estiu.

L'Ajuntament ha previst la contractació de personal informador, que començarà a treballar quan es permeti la mobilitat entre regions sanitàries.
 

Estudi de la capacitat de les platges


L'Àrea municipal de Turisme de manera conjunta amb la de Serveis Tècnics han pogut fer l'estudi de les capacitats d'aforament de les cinc platges del municipi, tenint en compte tots els requeriments de seguretat i higiene que permetin evitar contagis per coronavirus.

Aquest estudi conclou que les cinc platges de Palamós (Gran de Palamós, La Fosca, Castell, Morro del Vedell i cala Estreta), amb més de 86.000m2, podran acollir prop de 15 mil usuaris i usuàries complint totes les mesures de necessàries.

Només a la platja Gran de Palamós que compta amb més superfície de sorra lliure per a la utilització dels usuaris, es calcula que un total d'11.000 persones podrien fer-ne ús de manera simultània.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia