Nou conveni entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i el Consorci de les Vies Verdes

INTERVENEN: Xavier Dilmé, vicepresident primer i conseller comarcal de Turisme; Eduard Llorà, president del Consorci de les Vies Verdes de Girona

Promoure l'accessibilitat turística a la comarca. Aquest és l'objectiu del nou conveni entre el Consorci de les Vies Verdes de Girona i el Consell Comarcal del Baix Empordà. Ho farà a través del Pla d'Accessibilitat Turística. Aquesta accessibilitat passa, entre d'altres, per la inclusió en el Pla de les rutes gestionades pel Consorci.
 
A més de treballar per oferir unes rutes accessibles, també s'han dut a terme accions concretes, com per exemple la compra de bicicletes adaptades per a persones amb discapacitat o dificultats físiques.
 
El nou conveni s'ha presentat aquest dijous al matí a davant de l'Oficina de Turisme de Santa Cristina d'Aro, un acte que ha comptat amb la participació del president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Eduard Llorà, el vicepresident primer i conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé, l'alcaldessa de Santa Cristina d'Aro, Lourdes Fuentes, i la regidora de Turisme, Sílvia Fonoll.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia