El mercat de Palafrugell entre els comerços centenaris guardonats per la Generalitat

El mercat de Palafrugell entre els comerços centenaris guardonats per la Generalitat
El mercat municipal de Palafrugell i la joieria Marta Avinyó de Sant Feliu de Guíxols rebran el guardó de comerços centenaris que atorga cada any la Generalitat amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris.

Aquests dos comerços rebran el reconeixement el 27 de novembre al Palau de la Generalitat en un acte presidit pel President del govern català Quim Torra. Són dos dels 30 establiments centenaris (28 comerços i 2 mercats municipals) que segueixen en actiu i que rebran el guardó. 15 més ho faran per tenir més de 150 anys.

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris són guardons que anualment convoca el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, i que distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia