Els tallers de Ceràmica de la Bisbal tornen a sortir al carrer un estiu més

La Bisbal d'Empordà

Data: 03/07/2024

Celia Camacho

Els tallers organitzats per la marca 'Ceràmica de la Bisbal' tornen aquest estiu per poder descobrir l'art de la ceràmica en el cor de l'Empordà.

Aquest estiu torna de nou la iniciativa de la marca 'Ceràmica de la Bisbal' per donar l'oportunitat única als visitants de submergir-se en la tradició artesanal de la zona a través de tallers de ceràmica a diferents punts, com la Bisbal, a l'Escala, Palamós, Pals, Begur i Peratallada.

L'activitat es durà a terme durant tot l'estiu, on cada tarda, un taller mòbil s'instal·larà en un espai públic perquè així tant els residents com els visitants puguin gaudir en directe de la màgia de transformar fang en una peça de terrissa i poder fer un bol ells mateixos amb l'ajut dels ceramistes.

A la Bisbal el taller s'ofereix els divendres al matí en el marc del mercat setmanal, i els dissabtes al matí al carrer de l'Aigüeta, eix comercial de la ceràmica.

L'Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà han contractat a dues persones ceramistes que ja han preparat tot el material necessari i ja han encetat algunes demostracions dels tallers.

La marca organitzadora, 'Ceràmica de la Bisbal' és principalment un distintiu d'origen i un indicador de la procedència geogràfica, per poder individualitzar, personalitzar i reconèixer els productes ceràmics de la Bisbal i que està destinada a promocionar la seva comercialització i venda.

L'acció és subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo y Economia Social i gràcies a la línia de subvencions de Treball als Barris s'ha contractat a persones desocupades per dur a terme les demostracions en la temporada alta d'estiu.

Aquesta col·laboració no només impulsa el turisme l'economia local sinó que també contribueix a la inserció laboral i el desenvolupament professional.
És l'oportunitat perfecta per poder explorar la creativitat i emportar-se a casa un tros de l'Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia