268 persones i 23 empreses participen a l'Enganxa't

Més de 200 inscrits i una vintena d'empreses han participat en la 6a edició de la jornada d'Ocupació Enganxa't al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Es buscava cobrir 168 llocs de treball, sobretot perfils relacionats amb l'hostaleria, auxiliars i dependents.

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat la 6a edició de l'Enganxa't, una jornada per l'ocupació destinada a crear oportunitats laborals per a joves i adults. L'edició d'enguany ha comptat amb la participació de 268 inscrits i 23 empreses amb 168 llocs de treball a cobrir.

L'objectiu és connectar persones en cerca de feina i empreses amb vacants a cobrir, aportar noves eines, estratègies i coneixements per a la recerca de feina actual. Tots els interessats tenen l'oportunitat de realitzar speed datings o entrevistes exprés amb les empreses participants.

Les professions amb més ofertes solen ser relacionades amb l'hostaleria, però també destaquen dependents per a botigues i auxiliars.

A part de l'Enganxa't, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, compta amb el Servei d'Ocupació Municipal, que ofereix informació, assessorament i orientació a les persones que busquen feina o volen millorar-la.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia