Nou curs per millorar la inserció laboral dels joves de Castell, Platja d'Aro i s'Agaró

Signat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Castell, Platja d'Aro i s'Agaró amb la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. La unió d'esforços respon a la necessitat de millorar la inserció laboral juvenil, així com oferir a les empreses candidats amb formació i experiència.

A través d'un curs anual, els participants rebran 65 hores de formació teòrica, centrada en l'anglès i la informàtica, i a més comptaran amb 160 hores de pràctiques laborals.

Les inscripcions per poder participar en el curs s'obriran entre setembre i octubre, i comptaran amb una desena de places. Els interessats han de tenir com a mínim 16 anys i a més, han d'acreditar que actualment no estan treballant ni estudiant.

Durant la formalització del conveni, la Cambra de Comerç ha mostrat el seu interès per poder dotar a les empreses de la Vall d'Aro d'uns candidats formats i amb experiència. Un perfil molt demandat, que a vegades, segons afirmen, "costa de trobar".

Si el curs juvenil compta amb una bona participació, la voluntat del consistori també és tirar endavant un programa de format similar per a les persones de més de 40 anys en situació d'atur.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia