El Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols comptarà amb tres guinguetes

Amb l'arribada del bon temps, Sant Feliu de Guíxols comptarà amb 3 guinguetes situades en diferents punts del Passeig Marítim. Si bé La gàbia dels Mussols i el Beach Club són uns clàssics, enguany es crearà un nou espai de bar-cafeteria a 30 metres de la pista de bàsquet.

Ocuparà 120 m²
La nova guingueta es troba en fase de licitació i en la seva memòria tècnica s'especifica que es desenvoluparà al llarg de 120 m². En la seva construcció destaca una gran terrassa situada en una tarima de fusta.

Beach Club durant tot l'any
Pel que fa al Beach Club, la memòria planteja una explotació anual de l'espai i no per temporades. Així doncs, els nous concessionaris hauran d'adequar el menjador a les baixes temperatures.

A part de les 3 guinguetes del Passeig Marítim, Sant Feliu de Guíxols tornarà a comptar un any més amb el bar-cafeteria Les dunes de Sant Pol.

El projecte de Palm Beach en fase de reversió
Referent a la saga de Palm Beach, continuen els seus capítols. De moment, el projecte s'ha decretat en reversió, és a dir, la propietat de l'edifici ha passat a mans de l'Estat.

Des del consistori ganxó han mostrat voluntat en ser els nous concessionaris de Palm Beach, per tal de reformar completament l'espai. Avui dia i encara en una fase embrionària és impossible conèixer l'activitat que s'hi desenvoluparà en un futur.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia