Palafrugell projecta una nova pista esportiva coberta a Mas Mascort

Palafrugell

Data: 10/03/2023

Palafrugell projecta una nova pista coberta ubicada a Mas Mascort. La proposta es troba en fase de licitació i neix amb l'objectiu de poder abastir d'instal·lacions a la gran quantitat d'esports que s'hi practiquen al municipi.

Palafrugell farà una pista esportiva coberta al barri de Mas Mascort amb l'objectiu que sigui un espai perquè els alumnes de l'escola Barceló i Matas hi facin educació física i també serveixi com a pista d'entrenament pels equips del municipi.

La instal·lació tindrà unes dimensions de 20×40 metres, amb un terra dur perquè s'hi pugui fer patinatge. Estarà ubicada a la parcel·la entre el carrer de Pals i el carrer Bellcaire, on ja hi ha una altra pista esportiva i un aparcament, i s'està estudiant on situar-la dins d'aquest espai.

El projecte, en fase de licitació, ha nascut a causa de la necessitat de poder abastir d'instal·lacions a la gran quantitat d'esports que s'hi practiquen al municipi.

La intenció és poder aprofitar la proposta que ja s'havia plantejat quan la pista es volia fer al Barceló i Matas.

Es preveu que la inversió total de la pista esportiva estigui al voltant del milió d'euros, i cal tenir en compte que el fet que calgui fer moviments de terres fa que tot el procés incrementi de cost.

La Comissió d'Urbanisme ja ha donat el vistiplau al projecte, i s'espera que aquest mes de març es faci la planificació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia