Representants municipals d'ERC valoren positivament la temporada turística al Baix Empordà

Data: 26/09/2020

INTERVENEN: Sergi Sabrià, diputat d’ERC al Parlament de Catalunya i Lluís Puig, alcalde de Palamós

Les alcaldies d’Esquerra Republicana al Baix Empordà valoren positivament la temporada turística malgrat la forta incidència de la pandèmia del coronavirus. Els representats municipals defensen que la bona adaptació del sector ha permès disposar d’unes xifres d’ocupació que s’han enfilat per sobre del 70% els mesos de juliol i agost.

Els representants municipals d’Esquerra Republicana al Baix Empordà creuen que la temporada turística ha finalitzat amb unes bones xifres. Així ho han explicat en el marc de la trobada de la Federació Comarcal d'ERC a Palamós, on han assegurat que durant el període estival l’ocupació ha rondat el 78% de mitjana.

Unes xifres que difereixen per complet de les catalanes, on aquesta no ha superat el 40%. En aquest sentit, s’ha posat en valor l’esforç que han fet sectors com l’hoteler, el gastronòmic o el del comerç, que a més d’adaptar-se a les mesures de seguretat, s’han pogut reinventar.

La trobada també ha servit per fer una diagnosi de les accions i decisions que s’han pres durant els darrers mesos. També les problemàtiques, per buscar solucions de cara a una tardor que es presenta d’allò més incerta.

De fet, una de les línies de treball dels ajuntaments serà apostar per les polítiques de promoció conjunta per seguir posant en valor el conjunt de l’Empordà.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia