La Bisbal suspèn la concessió de llicències per noves grans superfícies comercials

Intervé: Lluís Sais, Alcalde de La Bisbal

L'Ajuntament de La Bisbal ha suspès les llicències per construir noves grans superfícies comercials a la ciutat. L'equip de govern, en un acord de ple amb tots els grups, ha decidit una moratòria d'un any en la construcció de superfícies comercials de més de 800 metres quadrats amb l'objectiu d'analitzar quina incidència tenen els supermercats actuals, quina tindria la construcció de noves superfícies i si aquestes són necessàries. 

En aquest sentit, s'ha encarregat un estudi extern per analitzar en detall la normativa actual i veure si s'adiu amb les necessitats de la ciutat.

L'Ajuntament de La Bisbal matisa que la suspensió de llicències no afecta a les ja concedides abans de la resolució ni tampoc a les grans superfícies ja en funcionament.

El tema de les llicències en superfícies comercials ha estat una de les patates calentes de l'executiu aquesta legislatura pels dubtes dels efectes sobre el comerç local de noves grans superfícies.

Actualment tots els supermercats de La Bisbal estan a la zona sud, límitrofa amb Corçà, i hi ha una llicència aprovada per construir-ne un a la zona nord, limítrofa amb Vulpellac.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia