Begur inicia els treballs per crear un nou espai verd multifuncional

Begur inicia els treballs per crear un nou espai verd multifuncional
Begur

Data: 23/10/2019

Aquest mes d’octubre han començat els treballs d’urbanització de la parcel·la sense pavimentar ubicada entre els carrers Sant Pere i Santa Teresa de Begur. L’espai, que fins ara actuava com a zona d’aparcament per a vehicles, està sent sotmès a diverses tasques d’arranjament que permetran transformar aquest emplaçament en un nou espai verd multifuncional.
 
En aquest sentit, Jordi Carreras, regidor d’Obres i Serveis, avança que “la parcel·la passarà a ser un nou espai cívic central i de referència en el dia a dia dels veïns i veïnes que ens ajudarà a pacificar el centre del municipi”. Carreras, a més, afegeix que “s’obrirà una nova plaça adreçada a tots els col·lectius, plenament segura i accessible, que permetrà alhora seguir embellint el casc antic de Begur”.
 
Les obres d’aquest projecte -redactat per Jané & Font Arquitectes i iniciat per l’anterior equip de govern- s’estan duent a terme sobre una superfície total de 505,70 m2 i consisteixen, fonamentalment, en l’eliminació dels actuals murs, la instal·lació d’enllumenat i mobiliari urbà i habilitar nou arbrat. L’actuació, amb un cost de 341.857,43€ (IVA inclòs), està sent executada per l’empresa Tecyr Construcciones y Reparaciones, S.A. i tindrà una durada aproximada de quatre mesos. El projecte, redactat per Jané & Font Arquitectes, va ser iniciat per l’anterior equip de govern.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia