Alumnes de l'Escola de Vall-llobrega decoren la Plaça Països Catalans

Els alumnes de l'Escola de Vall-llobrega han decorat la nova Plaça Països Catalans amb plantes autòctones. La plaça encara no està acabada, ja que falten alguns detalls com la instal·lació d'un parc d'aigua i un molí d'oli que complementaran la nova construcció.

Els nens i nenes de l'Escola de Vall-llobrega han posat el seu toc de color decorant amb plantes autòctones la nova Plaça Països Catalans remodelada que està situada davant del centre educatiu.

Els infants amb molta empenta i determinació han cavat la terra amb les mans i col·locat cada planta el qual ha aportat a l'entorn urbà una atmosfera més acollidora i agradable per passar l'estona.

Durant la jornada sota un sol radiant la mainada ha pogut refrescar-se amb un batut de xocolata per mantenir les forces i poder continuar la seva missió de decorar la nova plaça.

L'aportació ornamental no queda aquí, ja que està previst que s'instal·li un parc d'aigua i un molí d'oli que complementaran la nova construcció.

A la remodelació de la Plaça Països Catalans hi ha participat no només l'Ajuntament del municipi sinó també la Diputació i s'hi han invertit aproximadament 390.000 euros. Es preveu que estigui totalment acabada entre juny i juliol d'aquest any.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia