Ocupació turística del 90% a la Costa Brava durant els mesos de juliol i agost

Els establiments d'hostaleria de la Costa Brava han registrat xifres prepandèmiques durant la temporada alta. Els hotels, en concret, han obtingut un 95% d'ocupació i els restaurants han penjat el cartell de complet a l'agost.

Amb tot, la recuperació turística d'enguany divergeix de l'estiu passat quan el juliol l'ocupació era del 67%, mentre que a l'agost va créixer fins al 82% gràcies al turisme nacional.

Les pernoctacions d'aquest estiu s'han situat en una mitjana d'entre 3 i 4 nits. Si bé al juliol i a l'agost el visitant ha sigut eminentment local, al setembre predomina el turista estranger.

Els locals de restauració han viscut una tendència similar. De fet, durant l'agost gran part dels establiments han fregat el 100% de reserves, sobretot, els caps de setmana. Tot i les bones xifres obtingudes, els professionals alerten que alguns clients truquen per reservar i al final, no es presenten. Una situació, que asseguren, ha anat en augment.

Pel que fa al mes de setembre, l'hostaleria augura una bona ocupació almenys fins al dia 13. També confien en les reserves d'última hora, una tendència que s'ha imposat al llarg de l'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia