El Consell Comarcal promociona les empreses agroalimentàries de proximitat

INTERVÉ: Xavier Dilmé, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcald el Baix Empordà

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha fet un llistat amb informació de les empreses agroalimentàries de proximitat que treballen durant el confinament per  visualitzar-les i que els consumidors puguin tenir-les en compte a l’hora de fer les seves compres.
 
Davant la crisi sanitària de la Covid-19, el Consell Comarcal del Baix Empordà té entre les seves prioritats fomentar el consum de productes locals i donar suport a les empreses agroalimentàries de la zona que formen part de Xarxa Tràmec, de la Marca de Garantia “Productes de l’Empordà” i altres productors locals de la comarca.
 
Les àrees de Promoció Econòmica i de Turisme han elaborat un material informatiu amb el recull d’establiments agroalimentaris oberts o tancats al públic però que ofereixen serveis aquests dies. S’hi troben empreses de fruites, horta, recuits, formatges, carn, oli, vi, melmelades o llet. La majoria de les empreses ofereixen, durant l’estat d’alarma, entrega a domicili dels seus productes i diverses opcions de pagament. Aquesta mostra vol ser una eina dinàmica que es vagi ampliant en els propers dies amb nous productors.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia