Pals adequarà una zona lúdica d'esport gràcies els pressupostos participatius

Baix Empordà

Data: 16/11/2017

El municipi de Pals invertirà 65.000 euros a adequar una zona lúdica on practicar esports com futbol o bàsquet. Es tracta del projecte més votat en els primers pressupostos participatius a la vila i en què han participat un total de 136 persones L'actuació del projecte guanyador comportarà l'habilitació d'una àrea dedicada a la pràctica de diverses activitats esportives al municipi, un espai ara mateix inexistent i molt reclamat pel poble que es podria situar prop d'aquesta zona del pavelló poliesportiu.

El projecte guanyador s'ha emportat gairebé tota la partida de 75.000 euros destinada als pressupostos participatius, dels 10.0000 euros restants, uns 5.000 es destinaran a la segona proposta més votada: L'impuls d'un camí de ronda que connecti els Masos de Pals i la platja a través de la muntanya.

Amb els dos projectes més votats no s'esgotarà la partida de 75.000 euros, però tampoc es podrà cobrir la tercera proposta més votada que seria la recuperació i el manteniment de camins i zones de Pals com ara el safareig de la Llevadora. L'equip de govern ha decidit que els diners restants s'invertiran a comprar nou material esportiu per a l'escola Quermany, un dels 15 projectes finalistes, que no requereix tanta inversió.

En total es van emetre 340 vots, ja que cada ciutadà podia escollir un màxim de tres propostes i van acabar votant un total de 136 persones, el que representa un 6.39% de la població. Des del consistori han valorat molt positivament aquesta primera experiència i asseguren que ha marcat un camí per seguir millorant el poble. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia