El Grup Costa Brava Centre preveu fins al 90% d'ocupació pel pont de Santa Maria

Amb el pont del 15 d'agost a la cantonada, hem conversat amb la Judith Lloberol, gerent del Grup Costa Brava Centre, que ha fet una valoració positiva dels dies que portem d'aquest mes i ha assegurat que les expectatives d'ocupació durant el pont de la setmana vinent, són beneficioses pels establiments turístics.

Durant les tres primeres setmanes d'agost la Costa Brava bat rècords en percentatges d'ocupació. Però el pic arriba el dia 15 d'aquest mes, amb el pont de Santa Maria, quan els càmpings i els hotels pràcticament aconsegueixen omplir tots els seus espais. Segons les reserves d'aquest 2023, les previsions apunten que serà un molt bon pont. Judith Lloberol, gerent del grup Costa Brava Centre, assegura que les expectatives des del Grup són del 85 i 90% d'ocupació.

Quant al tipus de perfil dels i les visitants, identifiquen una pujada del turisme nacional durant les dates de juliol i agost. En el cas del turista estranger, ha costat més veure'l aquest any, però a poc a poc s'hi van adherint també coincidint amb les dates més fortes del turisme a la zona. Això sí, Lloberol assegura que el tipus de turisme que més hi destaca, és el familiar.

Així doncs, a l'entrada d'aquest llarg cap de setmana on moltes persones gaudiran del pont de Santa Maria d'agost, el Grup Costa Brava Centre espera el pic d'activitat més alt de l'estiu pel que fa als serveis turístics com són l'hostaleria i la restauració.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia